стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Булочки з часником





Булочки з часником

Булочки з часником
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для булочок з часником:

  • 400г борошна пшеничного
  • 20г дрібного цукру
  • 1\2 ч.л.солі
  • 4г сухих дріжджів (8г свіжих)
  • 260г молока
  • 30г розтопленого масла
  • 1 яйце для змащування булочок
  • начинка:
  • 60г масла
  • 7 невеликих зубків часнику
  • 2ч.л сухої петрушки (можна свіжу)

Спосіб приготування булочок з часником:
Всі інгредієнти змішати міксером, можна руками (якщо дріжджі свіжі то попередньо зробити опару). Поставити в тепле місце щоб підійшло (приблизно години 1,5)

Потім тісто поділити на 12 рівних частин. Зробити з них довгасті булочки і покласти на змащене маслом деко на 30 хв щоб підійшли.

Всі інгредієнти начинки розтерти ложкою або міксером. Положіть в кондитерський мішок або звичайний мішечок, відрізати в нього куточок.

Булочки помазати яйцем і зробити на них гострим ножем зверху невеликий надріз, туди помістити начинку.

Пекти 15-20хв в духовці розігрітій до 180 градусів. Булочки з часником готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: