стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка з гарбуза





Запіканка з гарбуза


Вам знадобиться для запіканки з гарбуза:

  • 1 стакан 1% кефіру
  • 1 склянка манної крупи
  • 0,5 склянки цукор
  • 2 яйця
  • гарбуз
  • 1 ч.л. ваніліну
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ч.л розпушувача або гашеної соди

Спосіб приготування запіканки з гарбуза:
У кефір додати манку, цукор, розпушувач, яйця і ванілін. Добре збити або перемішати.

Накрити кришкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.

У цей час натерти на тертці гарбуз, збризнути лимонним соком.

Дістати тісто з холодильника і змішати з гарбузом.

Змастити форму для запікання олією (якщо потрібно) і викласти тісто. Випікати приблизно 40 хвилин. Запіканка з гарбуза готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: