стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Булочки з ізюмом





Булочки з ізюмом

Булочки з ізюмом
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для булочок з ізюмом:

  • тісто:
  • Борошно - 2,5 склянки
  • Пластівці вівсяні - 3 жменьки
  • Молоко - 300 мл
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Сіль - 0,5 ч.л.
  • Масло (розтоплене) - 100г
  • Жовток - 1 шт.
  • Дріжджі швидкорозчинні - 1/3 пакетика
  • додатково:
  • Ізюм - 250г
  • Олія без запаху для змащування дека
  • для змащування булочок з ізюмом:
  • Яйце - 1 шт.
  • Молоко - 1 ст.л.
  • Цукрова пудра - 1 ч.л.

Спосіб приготування булочок з ізюмом:
Вівсяні пластівці замочити в теплій воді на 5-7 хвилин;

Замісити дріжджове тісто з вівсяними пластівцями (я використовую хлібопічку), тісто має бути в міру крутим і збільшеним вдвічі;

Готове тісто розділити на порційні шматочки (я розділили на 8 частин), в кожну частину вмішати ізюм, сформувати булочки і викласти на змащене маслом деко;

Змастити з верху булочки;

Випікати при температурі 180-200 градусів 20-30 хвилин; Булочки з ізюмом готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: