Головна     Рецепти випічки    Пиріг з яблуками


Пиріг з яблуками

Пиріг з яблуками
Автор: Галя

Розділ: Рецепти випічки

23

Вам знадобиться для пирога з яблуками:

  • Для тіста:
  • Масло -170гр.
  • Цукор-150гр.
  • Яйця-4шт.
  • Борошно пшеничне-200гр.
  • Розпушувач-1ч.л.
  • Сироп-3ст.л.
  • Для сиропу:
  • Цукор-70гр.
  • Цедра лимона-1-2ст.л.
  • Сік лимона-3ст.л.
  • Ванільний цукор-1ч.л.
  • начинка пирога з яблуками:
  • Яблука, краще сорт Антонівка-500гр.
  • Цукрова пудра для посипання.

Спосіб приготування пирога з яблуками:
Змішати всі інгредієнти для сиропу, дати сиропу закипіти.

Всипати в нього очищені і порізані яблука, як закиплять через 2 хв. виключити. Відкинути яблука на сито.

Масло кімнатної температури збити до білого з цукром, по одному додавати яйця, кожен раз добре перемішуючи міксером.

Борошно змішати з розпушувачем і просіяти в маслянную суміш, додати сироп, в якому були яблука.

У змащену маслом форму викласти половину тіста, потім яблука, та іншу частину тіста, розрівняти.

Випікати пиріг з яблуками в розігрітій до 180гр. духовці, близько 40 хвилин, може трохи менше.

Остудити пиріг з яблуками і посипати пудрою. Пиріг з яблуками готовий.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Сирний чізкейк з родзинками
Справжнє французьке безе
Яблучний кекс з корицею
Універсальний рецепт тіста для хліба, булочок і пиріжків
Шоколадне вівсяне печиво
Шоколадний кекс в мікрохвильовці
Кекси з сиру