стрілка навігації     стрілка навігації  Гарбузові оладки





Гарбузові оладки

Гарбузові оладки
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для гарбузових оладок:

  • 1 кг. гарбуза
  • 2 морквини
  • 2 яйця
  • цукор - за смаком
  • щіпка солі
  • ваніль
  • 0,5 л. молока
  • 0,5 ч.л. соди, гашеної лимонним соком
  • борошно на око (до консистенції густої сметани)

Спосіб приготування гарбузових оладок:
Гарбуз і моркву відварити або приготувати на пару, перемолоти в блендері, додати яйця, цукор, сіль, ваніль, молоко, соду і добре розмішати віночком.

Потім потрохи додаючи борошно, замішуємо тісто. Даємо постояти хвилин 20-30. Додаємо в нього пару чайних ложок олії, далі розігріваємо сковороду, трохи капаєм олію і приступаємо до смаження. Я робила їх тонкими, щоб вони швидше пропеклися (так оладки швидше смажаться на мінімальній кількості олії і не пригоряють). Зрідка (десь через партію) по-трішки капає олію на сковороду.

Гарбузові оладки смажаться дуже швидко! Подавати з медом, згущеним молоком або варенням! Гарбузові оладки готові.
Смачного!



Коментарі:

Дякую за рецепт. Блінчити дуже смачні, а головне сподобалися дітям.

Автор:   Алла
Дата:   2014-10-17

Додати коментар:

Текст: