стрілка навігації     стрілка навігації  Оладки з фруктовою начинкою





Оладки з фруктовою начинкою

Оладки з фруктовою начинкою
автор рецепта Автор: Леся



Вам знадобиться для оладок з фруктовою начинкою:

  • Борошно 300-340 гр.
  • Зародки пшениці (у мене у вигляді дрібних пластівців) 2 ст. л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Сода 1 ч.л.
  • Ванільний цукор 1 ст. л.
  • Кефір 0,5 л.
  • Персик 1 шт.
  • Банан 1 шт.
  • Сливи 4 шт.
  • Олія для смаження

Спосіб приготування оладок з фруктовою начинкою:
Змішуємо теплий кефір з сіллю, цукром.

Всипаємо борошно, зародки пшениці і соду, перемішуємо.

Накриваємо кришкою і щільною тканиною (щоб не виходило тепло) і ставимо тісто в тепле місце на 30 хвилин.

Розігріваємо сковороду і покриваємо дно на висоту близько 0,5 см. олією.

Столовою ложкою викладаємо тісто.

На кожен оладок кладемо шматочок того чи іншого фрукта (сливи, банана, персика) і злегка притоплюємо його в тісто.

Печемо на середньому вогні і перевертаємо.

Печемо другу сторону до рум'янцю.

Викладаємо оладки на паперові рушники (щоб пішов зайвий жир). Оладки з фруктовою начинкою готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: