стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадний пиріг з персиками і яблуками





Шоколадний пиріг з персиками і яблуками


Вам знадобиться:

  • яйця курячі - 3 шт.,
  • цукровий пісок - 1 склянка,
  • масло - 80 грам,
  • какао - 2 ст. ложки,
  • борошно пшеничне - 8-10 ст. ложок,
  • сода (або розпушувач) - 1 ч. ложка,
  • персики - 1-2 шт.,
  • яблука - 1 шт.

Спосіб приготування шоколадного пирога з персиками і яблуками:
Курячі яйця вбийте в миску для приготування тіста.
 
Туди ж до яєць засипайте цукор. Взбийте масу віночком або міксером.
 
Масло дістаньте заздалегідь з холодильника і наріжте на шматочки. Викладіть його в миску.
 
Перемішайте пшеничне борошно з содою (або розпушувачем на ваш смак) і засипайте в миску. Перемішайте до однорідності тісто.
 
Далі засинайте какао- порошок.
 
Знову мішайте тісто. Тепер воно готове.
 
Змастіть форму олією і викладіть тісто в нього. Воно повинно саме розтектися по всій площі.
 
Персики помийте і наріжте часточками.
 
Викладіть персики зверху у форму по краях.
 
Яблука помийте і наріжте часточками.
 
Часточки яблука викладіть в центрі.
 
Поставте форму з пирогом в духовку. Краще, якщо вона буде розігріта до 175 градусів. Випікайте шоколадний пиріг з персиками і яблуками приблизно 30-35 хвилин. Слідкуйте, щоб низ не підгорів.
 
Готовий пиріг можна розрізати на порційні шматочки і подавати до столу з напоями. Шоколадний пиріг з персиками і яблуками готовий
Смачного!



Додати коментар:

Текст: