стрілка навігації     стрілка навігації  Ванільний соус





Ванільний соус

Ванільний соус
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для ванільного соусу:

  • жовтки - 2 штуки
  • цукор - 75 грамів
  • борошно - 1 столова ложка
  • ванільний цукор - 1 пакетик
  • молоко - 500 мілілітрів

Спосіб приготування ванільного соусу:
Збийте жовтки з цукром, ванільним цукром, борошном і невеликою кількістю молока.

Потім доведіть до кипіння молоко, що залишилося, влийте отриману суміш, знову доведіть до кипіння, весь час помішуючи для запобігання появи грудок. Остудіть ванільний соус.
 
Подавайте соус до рулетів, він особливо смачний з яблучним рулетом. Ванільний соус готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: