Головна     Рецепти випічки    Львівський сирник



Львівський сирник

Львівський сирник

Вам знадобиться для львівського сирника:

  • 400 г вершкового сиру (жирного)
  • 100 г масла
  • 4 ст.л. манки
  • 0.5 склянки родзинок
  • 1 лимон (цедра)
  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • щіпка солі
  • глазур
  • 100 г шоколаду
  • 2 ст.л. сметани

Спосіб приготування львівського сирника:
Сир протерти через сито. Краще взяти щільний жирний сир. Збити сир з маслом кімнатної температури. Всипати манку, ваніль, родзинки і цедру. Відставити.

Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки збити з цукром в світлу пухку масу. Білки збити окремо з дрібкою солі до пишноти.

У сирну масу поступово ввести жовтки, перемішати, а потім пишну білкову масу.

Перемішати ложкою акуратно зверху вниз. Викласти масу в прямокутну форму і поставити в розігріту до 180 С духовку. Пекти близько години. Готовий сирник вийняти з духовки, дати охолонути у формі, потім вийняти, перевернувши.

Для глазурі розтопити шоколад зі сметаною, полити сирник зверху. Львівський сирник готовий.
Смачного!


Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Шашлик з баранини
Тушкована риба в томаті
Шашлик в духовці
Рибна солянка
Вареники з гречкою і грибами
Курка в пиві
Свинячий шашлик