стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Сирник





Сирник


Вам знадобиться для сирника:

  • 400 г сиру
  • 2 картоплини (зварені)
  • 150 г масла
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 лимон (сік і цедра)
  • 1 склянка родзинок
  • для глазурі
  • 2 ст.л. масла
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. какао
  • 2 ст.л. сметани

Спосіб приготування сирника:
Сир з картоплею пропустити через м'ясорубку. Додати масло кімнатної температури, змішати добре.

Яйця розділити на білок і жовток. Жовтки збити з цукром, додати жовтки в сирну масу. Додати сік і цедру лимона, родзинки. Збити білки в пишну масу, акуратно додати до сиру. Перемішати.

Тісто викласти у форму, застелену папером для випічки. Поставити в духовку і пекти близько 40 хвилин при 180 С. Готовий сирник вийняти з духовки, остудити у формі, перевернути і вийняти з форми.

Приготувати глазур для сирника: розтопити масло з цукром в каструльці, додати какао і сметану, перемішати. Готовою глазур'ю полити остиглий сирник.

Прибрати на ніч у холодильник. Сирник готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: