стрілка навігації    стрілка навігації  Гострий мексиканський томатний суп-пюре





Гострий мексиканський томатний суп-пюре

Гострий мексиканський томатний суп-пюре
автор рецепта Автор: Володимир



Вам знадобиться:
1 літр м'ясного бульйону
400 гр. червоної квасолі
1 цибулина
4 зубчики часнику
2 солодких болгарських перцю
2 перчика чилі
3 / 4 л. томатного соку
3 ст.л. томатної пасти
2 ч. л. соусу "Чілі"
1 ст.л. олія
сіль за смаком

Спосіб приготування:
Червону квасолю попередньо замочити на ніч у воді, закласти її в приготований заздалегідь м'ясний бульйон. Туди ж відправляємо томатну пасту і соус "Чилі". Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити на олії. Перець чилі дрібно порубати, солодкий перець порізати невеликими кубиками і теж обсмажити. Піджарку з цибулі, часнику і перцю додати в м'ясний бульйон. Варити після закипання 30 хвилин. По закінчення цього часу, додати томатний сік і дати супу прокипіти, при необхідності, посолити. Коли суп трохи охолоне, зробити з нього пюре в блендері.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: