стрілка навігації     стрілка навігації  Вершковий крем для торта





Вершковий крем для торта

Вершковий крем для торта
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для вершкового крему:

  • 200 г масла
  • 1 ч.л. ванілі
  • 4 склянки цукрової пудри
  • 2 ст.л. молока

Спосіб приготування вершкового крему для торта:
У мисці збийте масло кімнатної температури і ваніль. Додайте цукрову пудру по 1 склянці за раз.

Додайте молоко, продовжуючи збивати.

Ви можете використовувати харчовий барвник, для отримання бажаного кольору.

Декорувати торт або тістечка, прибрати в холодильник для застигання крему. Вершковий крем для торта готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: