стрілка навігації    стрілка навігації  Картопляний суп-пюре з грибами





Картопляний суп-пюре з грибами

Картопляний суп-пюре з грибами
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:
картопля - 7-8 шт,
печериці - 150 г,
цибуля ріпчаста - 1 шт,
морква - 1 шт,
сіль, мелений перець,
зелень кропу або петрушки,
рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:
Гриби вимити й нарізати скибочками. Цибулю очистити і дрібно порізати. Моркву вимити, очистити і натерти на крупній тертці. На розігрітій з олією сковороді обсмажити цибулю з морквою.
На іншій сковороді обсмажити печериці ~ 8 хвилин, до готовності. Картоплю вимити й очистити. У каструлю з киплячою, підсоленою водою покласти картоплю, і варити до готовності.
Картопляний відвар злити, але не виливати. Картоплю розім'яти толкушкой в пюре. Потроху додаючи гарячий картопляний відвар до картопляного пюре, довести масу до консистенції рідкої сметани.
У суп покласти обсмажені цибулю з морквою та печериці.
Суп посолити, поперчити за смаком і посипати зеленню.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: