стрілка навігації     стрілка навігації  Французький заварний крем





Французький заварний крем

Французький заварний крем
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для заварного крему:

  • 1 л молока
  • 1 стручок ванілі, розламати навпіл
  • 150 г цукру
  • 6 яєчних жовтків
  • 100 г борошна, просіяти

Спосіб приготування заварного крему:
Підігрійте молоко разом зі стручком ванілі на середньому вогні.

У мисці змішайте цукор і жовтки до блідо-жовтої піни. Поступове вводіть просіяне борошно, розмішуючи віночком. Додайте половину теплого молока і добре розмішайте. З'єднайте з іншим молоком і повільно, помішуючи, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, коли суміш загусне. Вийміть стручок ванілі.

Щоб на поверхні не утворилася пінка, покладіть зверху шматочок масла і остудіть. Французький заварний крем готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: