стрілка навігації     стрілка навігації  Вишневий штрудель з мигдалем





Вишневий штрудель з мигдалем

Вишневий штрудель з мигдалем
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для вишневого штруделя з мигдалем:

  • для начинки
  • 30 г свіжих хлібних крихт
  • 60 г меленого мигдалю
  • 50 г коричневого цукру
  • терта цедра 1 апельсина
  • 700 г вишні
  • для тіста
  • 3 пласта слойоного тіста філо
  • 30 г розтопленого масла
  • 2 ст. л. мигдальних пластівців
  • 1 ст. л. цукрової пудри

Спосіб приготування вишневого штруделя з мигдалем:
Духовку розігрійте до 200 ° С (духовку з конвекцією до 180 ° С), деко викладіть папером для випічки. Для начинки змішайте у великій мисці хлібний м'якуш, мигдаль, цукор і цедру від апельсина. Вишню помийте, кісточки видаліть, додайте до начинки і все перемішайте.

На рушник розкладіть один пласт тіста і злегка змастіть його маслом. Покладіть зверху спочатку другий, а потім третій пласти, змащені маслом.

Начинку рівномірно розподіліть по тісту, не доходячи до краю на 2-3 см. Слідкуйте, щоб тісто не порвалося, а то начинка при випічці витече.

За допомогою рушника щільно скачайте штрудель в рулет. Покладіть швом донизу. Змастіть штрудель залишками масла і посипте мигдальними пластівцями.

Випікайте приблизно 20 хвилин, поки тісто і мигдальні пластівці не набудуть золотистий відтінок. У гарячому або в холодному вигляді посипте цукровою пудрою і подайте на стіл. До штруделя можна запропонувати збиті вершки. Вишневий штрудель з мигдалем готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: