стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Яблучний кекс на олії





Яблучний кекс на олії

Яблучний кекс на олії
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для яблучного кексу:

  • 2 яйця
  • 1 стакан олії
  • 2 склянки цукру
  • 2 склянки борошна
  • 1 ч.л. соди
  • 2 ч.л. меленої кориці
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 4 склянки яблук - очистити, видалити серцевину і дрібно нарізати
  • 1/2 склянки порубаних волоських горіхів
  • для крему
  • 150 г вершкового сиру (типу Філадельфія)
  • 3 ст.л. масла, розм'якшеного
  • 1 1/2 склянки цукрової пудри
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру

Спосіб приготування яблучного кексу:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом і посипте борошном форму для випічки кексу. У середній мисці змішайте борошно, соду, корицю і сіль. Відкладіть.

У великій мисці змішайте яйця, олію і цукор. Збийте до піни. Додайте борошняну суміш і ретельно перемішайте. Додайте ваніль, нарізані яблука та волоські горіхи. Викладіть тісто у форму.

Випікайте 50 хвилин, або поки зубочистка, вставлена ??в центр, не стане виходити чистою. Дайте кексу охолонути, а потім змастіть верх кремом.

Для крему: в мисці середнього розміру змішайте вершковий сир, розм'якшене масло, цукрову пудру і 1 ч.л. ванілі. Збивайте до отримання однорідної маси. Яблучний кекс готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: