стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Цукрове печиво з корицею





Цукрове печиво з корицею

Цукрове печиво з корицею
автор рецепта Автор: Міка



Вам знадобиться для цукрового печива з корицею:

  • 1 1/2 склянки цукру
  • 100 г масла, розм'якшеного до кімнатної температури
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 2 3/4 склянки борошна
  • 1 ч.л. винного каменю
  • 1/2 ч.л. соди
  • 1/4 ч.л. солі
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ч.л. меленої кориці

Спосіб приготування цукрового печива з корицею:
Розігрійте духовку до 200 С.

Змішайте 1 1/2 склянки цукру, масло або маргарин, ваніль і яйця. Добре перемішайте.

Вмішайте борошно, винний камінь, соду і сіль. Ретельно перемішайте. З тіста скачайте кульки діаметром 3 см. Змішайте 2 ст.л. цукру і 2 ч.л. меленої кориці. Обваляйте тісто в суміші цукру і кориці і помістіть на відстані 6 см один від одного на сухе деко. Випікайте 8 - 10 хвилин, зніміть з дека і дайте охолонути. Печиво затвердіє у міру охолодження. Цукрове печиво з корицею готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: