стрілка навігації     стрілка навігації  Низькокалорійний банановий хліб





Низькокалорійний банановий хліб

Низькокалорійний банановий хліб
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для бананового хліба:

  • 2 яйця
  • 2/3 склянки (130 г) цукру
  • 2 дуже стиглих банана, потовкти у пюре
  • 1/4 склянки яблучного пюре
  • 1/3 склянки молока
  • 1 ст.л. олія
  • 1 ст.л. ванільного екстракту
  • 1 3/4 склянки (225 г) борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. соди
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/3 склянки (30 г) рубаних волоських горіхів

Спосіб приготування бананового хліба:
Розігрійте духовку до 160 С. Форму для випічки хліба вистелити пергаментом і злегка присипте борошном (або добре змастіть).

У великій мисці збийте яйця і цукор, поки вони не стануть легкими і повітряними, близько 5 хвилин. Вмішайте, збиваючи, банани, яблучне пюре, молоко, масло і ваніль.

В окрему миску просійте борошно, розпушувач, соду і сіль. Додайте борошняну суміш в бананову, припиніть мішати як тільки суміш стане однорідною. Вмішайте волоські горіхи. Вилийте тісто в підготовлену форму.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці до тих пір, поки скоринка не стане золотистою, і сірник, вставлений ??в середину, не вийде чистий, близько 1 години. Викладіть хліб на решітку і дайте охолонути. Низькокалорійний банановий хліб готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: