стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вівсяне печиво з родзинками і горіхами





Вівсяне печиво з родзинками і горіхами

Вівсяне печиво з родзинками і горіхами
автор рецепта Автор: Олена



Вам знадобиться для вівсяного печива:

  • 1 склянка швидкого геркулесу
  • 200 г масла, кімнатної температури
  • 1 склянка цукру (краще коричневого)
  • 2 яйця
  • 0,5 склянки молока
  • 0,5 ч.л. ванільного екстракту
  • 1,5 склянки борошна
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 0,5 ч.л. кориці
  • 0,5 склянки рубаних горіхів
  • 0,5 склянки родзинок

Спосіб приготування вівсяного печива з родзинками і горіхами:
У великій мисці перетріть виделкою (або міксером) розм'якшене масло з цукром, поки маса не стане легкою і повітряною. Важливо не перестаратися, щоб масло не згорнулося, але і в цьому випадку не страшно. Додайте яйця, продовжуйте збивати, поки вони повністю не змішаються. Додайте борошно, розпушувач, корицю, молоко і ваніль. В кінці додайте геркулес, горіхи і родзинки.

Двома ложками (столовими) розкладіть на змащеному деку (або викласти його пергаментом).

Випікати 20 хвилин при температурі 180 С до утворення золотистої скоринки. Печиво буде м'яким. Залиште на деку на 5 хвилин, перед тим, як їх знімати.

Розкласти на решітці підсушитися (щоб стали більш хрусткими). Цей крок можна і пропустити. Принцип в тому, щоб дно не залишалося на плоскій поверхні. Можна розкласти рядком на боці. Вівсяне печиво з родзинками і горіхами готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: