стрілка навігації     стрілка навігації  Смажена кукурудзяна каша





Смажена кукурудзяна каша

Смажена кукурудзяна каша
автор рецепта Автор: Лыля



Вам знадобиться для кукурудзяної каші:

  • 3 склянки води
  • 0.5 ч.л. солі
  • 1 склянка кукурудзяної крупи (манки)
  • масло

Спосіб приготування кукурудзяної каші:
Закип'ятити 3 склянки води, додати 0.5 ч.л. солі. Розвести 1 склянку кукурудзяної крупи з 4 ст.л. холодної води, добре розмішати і вилити, помішуючи, в киплячу воду, зменшивши вогонь і постійно помішуючи. Щоб застрахуватися від грудок, можна зняти каструльку з вогню, додати помішуючи крупу, потім знову поставити на вогонь.

Варити 5-10 хвилин під кришкою (щоб не летіли бризки). Відкривати і помішувати час від часу.

Кашу вилити в невелику пластикову форму або форму для хліба, змащену маслом або загорнути ковбаскою в харчову плівку, коли охолоне. Прибрати в холодильник. Можна зберігати в холодильнику кілька днів.

Нарізати застиглу кашу скибочками 1 см. Розігріти сковорідку на середньому вогні і підсмажити скибочки у маслі (не шкодуйте масла). Смажте на повільному вогні до золотистого кольору, переверніть і підсмажте з іншого боку до хрусткої золотистої скоринки. Смажена кукурудзяна каша готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: