стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Томатний соус для піци





Томатний соус для піци

Томатний соус для піци
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для соусу для піци:

  • 2 ст.ложки олії
  • 2 зубчики часнику
  • 150 г томатної пасти
  • 0.5 ч.ложки цукру
  • 1/4 ч. ложки, сухого орегано
  • 1/4 ч. ложки, сухого базиліка
  • 2/3 склянки води
  • 2 ст.ложки тертого сиру Пармезан (за бажанням)
  • 2 ст.ложки червоного вина (за бажанням)
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування соусу для піци:
У невеликій сковорідці підсмажте в олії дрібно нарізаний часник (до золотистого кольору - краще на низькому вогні, щоб не підгорів).

Додайте в сковороду томатну пасту, цукор, орегано, базилік, воду, сир і вино. Приправте сіллю і перцем за смаком і варіть все на повільному вогні 10 хвилин. Томатний соус для піци готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: