стрілка навігації     стрілка навігації  Яблучний соус чатні





Яблучний соус чатні

Яблучний соус чатні
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для яблучного соусу чатні:

  • 3 великих яблука, очистити і дрібно нарізати
  • 1 ст.л. сухого чебрецю
  • 1 лавровий лист
  • 50 г цукру
  • 2 ст.л. яблучного шнапсу або кальвадосу
  • 2 ст.л. яблучного оцту
  • сіль

Спосіб приготування яблучного соусу чатні:
У невелику каструлю з товстим дном складіть яблука, чебрець, лавровий лист, цукор, яблучний шнапс і яблучний оцет.

Варіть на тихому вогні 60-75 хвилин, нещільно закривши кришкою, поки чатні не загусне. Час від часу помішуйте.

Посоліть за смаком. Вийміть лавровий лист. Подавати можна теплим або холодним. Яблучний соус чатні готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: