стрілка навігації     стрілка навігації  Солодкий соус з ревеню і апельсина





Солодкий соус з ревеню і апельсина

Солодкий соус з ревеню і апельсина
автор рецепта Автор: Надія



Вам знадобиться для солодкого соус:

  • 500 г ревеню
  • 100-125 г цукру
  • 2 ст. л. апельсинового соку
  • 1/2 палички кориці
  • Цедра 1/2 апельсина

Спосіб приготування солодкого соус з ревеню і апельсина:
Почистіть ревінь і наріжте шматочками по 2,5 см.

Насипте в сковороду цукор, залийте 3 столовими ложками холодної води і апельсиновим соком, киньте туди ж корицю і цедру. Доведіть до кипіння на повільному вогні, розмішуючи, поки цукор не розчиниться. Накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште так хвилин на 10. Процідіть цей сироп в каструльку, додайте ревінь і приблизно 10 хвилин варити на повільному вогні без кришки - до розм'якшення. Солодкий соус з ревеню і апельсина готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: