стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рисовий пудинг





Рисовий пудинг

Рисовий пудинг
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для рисового пудингу:

  • 2 л молока
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка рису
  • 3 яйця
  • 1/4 склянки молока
  • 1/4 ч.л. солі
  • 2 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • мелена кориця за смаком

Спосіб приготування рисового пудингу:
У великій каструлі на невеликому вогні змішайте 2 л молока, цукор і рис. Варіть, накривши кришкою, протягом 1 години, часто помішуючи. Зніміть каструлю з вогню і дайте постояти 10 хвилин.

У невеликій мисці змішайте яйця, 1/4 склянки молока, сіль і ваніль. Додайте в рисову суміш і поверніть каструлю на слабкий вогонь, безперервно помішуючи протягом 2 хвилин. Після цього ви можете остудити його в прямокутній формі для випічки, закривши її харчовою плівкою. Відкрийте у стінок кінці плівки для виходу пари.

Коли пудинг охолоне до кімнатної температури, зніміть харчову плівку і посипте корицею (за бажанням). Знову прикрийте плівкою і поставте на 8 годин або на ніч у холодильник, щоб пудинг загус. Рисовий пудинг готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: