стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Морквяно-ананасовий пиріг





Морквяно-ананасовий пиріг


Вам знадобиться для морквяно-ананасового пирога:

  • 2 яйця
  • 1 склянка коричневого цукру
  • 100 г масла
  • 1 склянка цільнозернового борошна
  • 1 склянка тертої морквини
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 250 г банку дрібно порізаних ананасів
  • 3/4 ч.л. соди

Спосіб приготування морквяно-ананасового пирога:
Розтопити масло, додати цукор. Добре все змішати, додати яйця і сіль.

Потім додати моркву і ананаси. Попередньо злити через сито воду з ананасів і віджати їх. Соду, розпушувач і борошно перемішати і додати до решти інгредієнтів.

Викласти масу у форму, змащену маслом. Випікати при температурі 175С градусів, близько 40 хвилин.

Покрити пиріг можна помадкою або збитим вершковим сиром Філадельфія з цукром. Морквяно-ананасовий пиріг готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: