стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Підлива до м'яса





Підлива до м'яса

Підлива до м
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 250 мл м'ясного соку (після смаження)
  • 1 ч.л. борошна
  • 1/2 склянки червоного сухого вина
  • 100 - 150 мл міцного яловичого бульйону

Спосіб приготування:
Деко з підливою (соками) поставте на включену плиту. Насипте борошно і гарненько розмішайте. Додайте вино і бульйон і на повільному вогні готуйте ще 5-10 хвилин до загущення. Якщо не вистачає солі, посоліть. Процідіть через велике сито і подавайте до м'яса. Підлива до м'яса готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: