стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рис з яблуками





Рис з яблуками

Рис з яблуками
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для рису з яблуками:

  • 1 склянка рису
  • 2 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. ванілі
  • 2 ст.л. молока (необов'язково)
  • 2 яблука
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. кориці
  • 2 ст.л. масла

Спосіб приготування рису з яблуками:
Рис відварити до готовності. У мисці змішати готовий рис зі сметаною, цукром і ваніллю, додати молоко, перемішати.

Поки готується рис, помити і очистити яблука, натерти їх на крупній тертці.

Перекласти яблука на сковороду, додати столову ложку води і масло готувати до тих пір, поки яблука не будуть м'які (5-10 хвилин).
Додати цукор і корицю. Перемішати і ще деякий час готувати. Викласти на тарілки рис, зверху викласти яблука. Рис з яблуками готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: