стрілка навігації     стрілка навігації  Спагеті під соусом з тунця





Спагеті під соусом з тунця

Спагеті під соусом з тунця
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 400 г спагеті;
  • 150 г тунця в олії;
  • 80 г вершкового масла або маргарину;
  • 1 часточка товченого часнику;
  • 1 ч. л. дрібно нарізаних каперсів;
  • 450 г очищених помідорів;
  • 1 / 3 ч. л. товчених анчоусів;
  • зелень петрушки;
  • сіль, чорний мелений перець.

Спосіб приготування:
Відварити спагетті в підсоленій воді, процідити, промити. У вершковому маслі або маргарині обсмажити часник, додати каперси, помідори, пропущені через м'ясорубку, і 100 г гарячої води. Залишити на вогні до загущування, покласти товчені анчоуси, дрібно нарізаний тунець і зелень петрушки, посолити, поперчити, перемішати і довести до готовності. Соусом полити спагетті.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: