стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт Монастирська Хата





Торт Монастирська Хата

Торт Монастирська Хата
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для торта Монастирська Хата:

  • тісто
  • 2 склянки борошна
  • 200 г маргарину
  • 250 г сметани
  • 1/2 ч.л. солі
  • вишня, густе варення або інші ягоди
  • крем
  • 400 г вареного згущеного молока (1 банка)
  • 200 г масла

Спосіб приготування торта Монастирська Хата:
Борошно висипати на стіл гіркою, порубати з шматочками холодного маргарину за допомогою 2 ножів, січки для тіста або в комбайні. Додати поступово сметану, швидко перемішати, скачати тісто в кулю і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Тісто розділити на 15 рівних частин. Кожну частину розкачати у вигляді овального коржа, укласти на кожен корж ягоди в ряд і закатати в трубочку, защипнути краї. Випікати трубочки на деку в розігрітій духовці 200 С близько 15 хвилин. Остудити "полінця" і укласти їх рядками на блюдо сервіровки один на інший у вигляді гірки: 5-4-3-2-1.

Кожен ряд змащувати кремом. Решту крему вилити зверху. Прикрасити в міру фантазії - можна тертим шоколадом. Торт Монастирська Хата готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: