стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Американський шоколадний торт





Американський шоколадний торт

Американський шоколадний торт
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 2 склянки цукру
  • 1 3/4 склянки борошна
  • 3/4 склянки какао-порошку, без цукру
  • 1 1/2 ч.л. розпушувача
  • 1 1/2 ч.л. соди
  • 1 ч.л. солі
  • 2 яйця
  • 1 склянка молока
  • 1/2 склянки олії без запаху
  • 2 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 1 склянку окропу

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом і посипте борошном дві круглих форми для випічки.

У великій мисці змішайте цукор, борошно, какао-порошок, розпушувач, соду і сіль. Додайте яйця, молоко, олію і ваніль, збивайте протягом 2 хвилин міксером на середній швидкості. В кінці додайте окріп. Тісто буде рідким. Вилийте порівну в 2 круглі підготовлені форми.

Випікайте 30 - 35 хвилин у попередньо розігрітій духовці, перевірте на готовність зубочисткою - як тільки вона буде виходити з центру сухою - відразу виймайте, що не перетримати. Остудіть у формах 10 хвилин, дістаньте. Дайте коржам охолонути до кінця, потім змастіть кремом.

варіант крему
200 г м'якого масла, 1/2 банки згущеного молока, 1/3 склянки какао-порошку. Збивати спочатку масло 5 хвилин, потім додавати поступово згущене молоко і какао. Американський шоколадний торт готовий.
Смачного!



Коментарі:

Дуже смачний торт. Спробуйте дуже смачно!!!

Автор:   Майлi
Дата:   2014-04-06

Додати коментар:

Текст: