стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадна глазур





Шоколадна глазур

Шоколадна глазур
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для шоколадної глазурі:

  • 2 склянки просіяної цукрової пудри
  • 2 ст.л. какао-порошку, без цукру
  • 1 ст.л. масла, розм'якшеного
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 4 ст.л. молока

Спосіб приготування шоколадної глазурі:
У невеликій мисці змішайте масло з цукровою пудрою і какао.

Додайте ваніль. Поступово додайте молоко до отримання однорідної суміші.

Прикрасьте глазур'ю вашу випічку. Шоколадна глазур готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: