стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Ягідний чізкейк





Ягідний чізкейк

Ягідний чізкейк
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для ягідного чізкейку:

  • 1 склянка крихти з печива
  • 50 г розтопленого масла
  • 2 (225 г) упаковки вершкового сиру (типу Філадельфія), розм'якшеного
  • 150 г цукру
  • 2 ст.л. борошна
  • 2 ч.л. ванілі
  • 1 склянка сметани
  • 4 яйця
  • 2 склянки свіжих або заморожених ягід
  • 1/2 склянки ягідного варення

Спосіб приготування ягідного чізкейку:
У мисці змішайте крихту від печива і розтоплене масло. Притисніть суміш до дна і на 4 см вгору по стінках невеликої розємної форми діаметром 20-22 см. Відкладіть.

У великій мисці змішайте вершковий сир, 150 г цукру, борошно ваніль і сметану. Додайте по одному, продовжуючи збивати, яйця, поки суміш не змішається. Не перебийте. Не варто додавати в тісто занадто багато повітря - пиріг може осісти.

Викладіть сирну суміш в основу. Випікайте при 170 С 1 годину, духовку не відкривати! Центр може залишитися злегка м'яким. Вимкніть духовку і залиште в ній чізкейк до охолодження (приблизно на годину).

Ножем відокремте краї пирога від стінок форми. Зніміть форму. Викладіть зверху ягоди, поверх ягід змастіть варенням, щоб вони схопилися. Поставте в холодильник мінімум на 4 години, краще на ніч. Ягідний чізкейк готовий.
Смачного.



Додати коментар:

Текст: