стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Пісний шоколадний торт





Пісний шоколадний торт

Пісний шоколадний торт
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для пісного торта:

  • 1 1/2 склянки (200 г) борошна
  • 200 г цукру
  • 4 ст.л. какао-порошку
  • 1 ч.л. соди
  • 1/2 ч.л. солі
  • 5 ст.л. (1/3 склянки - 75 мл) олії
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 1 ч.л. столового оцту
  • 250 мл води

Спосіб приготування пісного торта:
Розігрійте духовку до 180 С. Злегка змастіть маслом невелику круглу форму для випічки. (Можна також випікати в прямокутній формі для хліба).

Просійте разом борошно, цукор, какао, соду і сіль. Додайте олію, ваніль, оцет і воду. Змішайте разом до отримання однорідної маси.

Вилийте в приготовану форму і випікайте при 180 С 45 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте охолонути.

Покрийте глазур'ю з пісного масла, якщо хочете: 150 г гіркого шоколаду розтопити і змішати з 120 мл ріпакової олії. Пісний шоколадний торт готовий.
Смачного.



Коментарі:

Тортик просто супер!!!!

Автор:   Леся
Дата:   2013-09-24

Додати коментар:

Текст: