стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Італійський торт





Італійський торт

Італійський торт
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 200 г масла, розм'якшити до кімнатної температури
  • 5 яєчних жовтків
  • 1 ч.л. соди
  • 2 склянки борошна
  • 5 яєчних білків
  • 2 склянки цукру
  • 1 1/2 склянки кефіру
  • 1 склянка порубаних волоських горіхів
  • 1 склянка кокосової стружки
  • 1 (225 г) упаковка вершкового сиру (типу Філадельфія)
  • 100 г масла
  • 3 1/2 склянки цукрової пудри
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 1/4 склянки порубаних волоських горіхів

Спосіб приготування:
Збийте 1 склянка масла або маргарину, яєчні жовтки і 2 склянки цукру. По черзі умішайте борошно і кефір. Додайте соду. Вмішайте 1 склянка волоських горіхів і кокосову стружку.

Збийте яєчні білки і акуратно вмішайте в тісто. Зробіть 3 коржі. Вилийте тісто в три змащені маслом і посипані борошном форми для випічки діаметром 25 см.

Випікайте 20 - 25 хвилин у попередньо розігрітій до 180 С духовці.

Змішайте вершковий сир, 100 г масла або маргарину, цукрову пудру і ванільну есенцію. Рівномірно змастіть кремом охолоджений торт. Верх торта посипте горіхами. Італійський торт готовий.
Смачного



Додати коментар:

Текст: