стрілка навігації     стрілка навігації  Макарони з курячим соусом





Макарони з курячим соусом

Макарони з курячим соусом
автор рецепта Автор: Дмитро



Вам знадобиться:

  • Макарони - 300 гр.
  • Куряче філе - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт.
  • Томатний соус - 300 гр.
  • Листочки м'яти - 2 шт.

Спосіб приготування:
У невелику каструлю наливаємо воду, і ставимо на плиту, насипаємо в каструлю сіль, чекаємо поки вода дійде до кипіння. Потім насипаємо макарони, і варимо їх (на пачці кожного виду макаронів написано,скільки їм треба варитися), коли макарони зваряться, зливаємо воду, посипаємо трохи сіллю, потім поливаємо оливковою олією і перемішуємо.

Для соусу:
Куряче філе ріжемо на невеликі смужки. Цибулю нарізаємо досить дрібно. Курку обсмажуємо на сковороді, додаємо цибулю, все тушкуємо 2  хвилинки, потім додаємо томатний соус і сушений базилік (у мене був спеціальний соус для макаронів) і все тушкуємо хвилин 5. Підлива виходить досить густою. Сіль за смаком.
Макарони викладаємо на тарілку, в середину викладаємо соус на соус кладемо два листочка м'яти для декору, а макарони по колу посипаємо сушеним базиліком. Можна подавати на стіл.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: