стрілка навігації     стрілка навігації  Риба на пару по-китайськи





Риба на пару по-китайськи

Риба на пару по-китайськи
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для риби на пару:

  • 0,5 кг філе палтуса
  • 1 ч.л. крупної солі
  • 1 ст.л. подрібненого імбиру (на дрібній тертці)
  • 3 ст.л. дрібно нарізаної зеленої цибулі
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 3 ст.л. темного кунжутного масла
  • 1/4 склянки гілочок кінзи

Спосіб приготування риби на пару:
Обсушіть рибу паперовими рушниками. Натріть обидві сторони сіллю. Викладіть зверху на рибу імбир і покладіть у вогнетривку керамічну миску.

Готуйте на пару (китайці готують в спеціальному пристосуванні для готування на пару з бамбука) 10-12 хвилин.

Злийте зайву воду і посипте зеленою цибулею.

Розігрійте на сковороді кунжутне масло на середньому вогні, поки воно не почне диміти. Вилийте гаряче масло на рибу. Від гарячого масла вийдуть бризки, обережно! Прикрасьте гілочками кінзи і подавайте відразу. Риба на пару по-китайськи готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: