стрілка навігації     стрілка навігації  Смажений лосось з каперсами





Смажений лосось з каперсами

Смажений лосось з каперсами
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для смаженого лосося:

  • 4 шт (по 150-200 г) філе лосося
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. каперсів
  • 1/8 ч.л. солі
  • 1/8 ч.л. меленого чорного перцю
  • 4 скибочки лимона

Спосіб приготування смаженого лосося:
Розігрійте велику важку сковороду 3 хвилини на середньому вогні.

Змастіть лосось оливковою олією. Викладіть на сковороду і збільште вогонь до максимуму. Смажте 3 хвилини. Посипте каперсами, сіллю і перцем. Переверніть лосось і смажте 5 хвилин або поки він не покриється золотистою скоринкою. Лосось готовий, коли стане з легкістю розділятися виделкою.

Перекладіть лосось на порційні тарілки і прикрасьте скибочками лимона. Смажений лосось з каперсами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: