стрілка навігації     стрілка навігації  Паста орзо з грибами та волоськими горіхами





Паста орзо з грибами та волоськими горіхами

Паста орзо з грибами та волоськими горіхами
автор рецепта Автор: Inga



Вам знадобиться для пасти орзо з грибами:

  • 1/3 склянки (30 г) порубаних волоських горіхів
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 2 цибулини, дрібно нарізати
  • 500 г свіжих грибів, нарізати скибочками
  • 1 л курячого або овочевого бульйону (можна з кубиків)
  • 2 склянки сухої пасти орзо
  • сіль і мелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування пасти орзо з грибами:
Розігрійте духовку до 180 C. Помістіть волоські горіхи на деко. Випікайте 8 - 10 хвилин у попередньо розігрітій духовці до тих пір, поки вони не стануть ароматними. Для рівного обсмажування, перемішайте пару разів.
Нагрійте олію у великій важкої каструлі на високому вогні. Тушкувати цибулю і гриби до м'якості і золотистого кольору.

Влийте бульйон і доведіть до кипіння. Вмішайте орзо, зменшити вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Варіть до готовності орзо, близько 15 хвилин. Якщо через 15 хвилин ще залишилася рідина, зніміть кришку і варіть до випаровування рідини. Зніміть з вогню і вмішайте волоські горіхи. Приправте сіллю і перцем за смаком. Паста орзо з грибами та волоськими горіхами готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: