стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Полунично-йогуртовий торт





Полунично-йогуртовий торт

Полунично-йогуртовий торт
автор рецепта Автор: Наталя



Вам знадобиться:

  • Згущене молоко - 50 гр
  • Йогурт - 1.2 кг
  • Фісташки мелені - 50 Грам
  • Цукор - 300 гр
  • Полуниця - 450 гр
  • Цедра апельсинова - 1 / 2 штук
  • Цедра лимона - 1 / 2 штук
  • Борошно - 300 гр
  • Джем абрикосовий - 150 гр
  • Яйця - 18 штук

Спосіб приготування:
Жовтки збиваємо з половиною склянки борошна. Так само з половиною склянки цукру збиваємо і білки. Жовтки і білки акуратно перемішуємо. Додаємо сюди просіяного борошна, апельсини і лимонну цедру. Розкачуємо пісочне тісто, і в приготовлену не дуже високу форму викладаємо його. Робимо наколи.Теперь викладаємо йогурт.
Ставимо в духовку з температурою 180 градусів. Випікаємо приблизно тридцять п'ять хвилин. Після того, як пиріг витягли з духовки, даємо йому трохи охолонути, а потім промазуємо його згущеним молоком. Викладаємо полуницю (свіжу). Нагріваємо абрикосовий джем, і поливаємо торт. Фісташками посипаємо з боків. Полунично-йогуртовий торт готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: