стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт торта з печінки з овочами





Рецепт торта з печінки з овочами

Рецепт торта з печінки з овочами
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для торта з печінки з овочами:

  • печінка - 1 кілограм
  • яйця - 3 штуки
  • борошно
  • сіль
  • перець
  • баклажани - 2 штуки
  • болгарський зелений перець - 3 штуки
  • цибуля - 2 штуки
  • морква - 2 штуки
  • помідори - 2 штуки
  • майонез
  • зелень - кінза, орегано.

Спосіб приготування торта з печінки з овочами:
В перемолоту печінку, додайте яйця з борошном (тісто має бути такої ж консистенції як для оладок).

Спечіть 3 млинця.

Якщо сковорідка невеликого розміру, з позначеного кількості продуктів, у вас вийде 6 млинців - для двох печінкових тортів).

Перший шар - обсмажте на олії цибулю, натріть на крупній тертці моркву, теж обсмажте її, злийте жир і змішайте.

Другий шар - обсмажте баклажани кільцями і розріжте їх навпіл. Змішайте з болгарським перцем, обсмаживши його на олії.

Покладіть печінковий млинець, змастіть його майонезом, потім покладіть начинку першого шару.

Зверху викладіть другий печінковий млинець, змастіть його майонезом і покладіть начинку другого шару.

Потім покладіть третій млинець - змастіть майонезом і зверху прикрасьте півкільцями свіжих помідорів.

Трохи змастіть боки торта майонезом і прикрасьте сумішшю дрібно нарізаної кінзи і орегано. Торт з печінки з овочами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: