стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Десерт з маскарпоне і чорницею





Десерт з маскарпоне і чорницею


Вам знадобиться для безе з мигдалем:

  • 250 грам маскарпоне
  • 200 грам чорниці
  • 200 мл вершків
  • 100 грам цукру
  • 2 чайні ложки ванільного цукру

Спосіб приготування десерту з маскарпоне і чорницею:
Змішуємо ванільний цукор з вершками і звичайним цукром. Потім збиваємо їх за допомогою міксера. Потім додаємо до них маскарпоне і все ретельно перемішуємо. Після цього беремо чорницю, можна як свіжу, так і заморожену (не забудьте попередньо розморозити і злити всю рідину) і додаємо до нашої маси. Ще раз перемішуємо, розкладаємо по креманках і ставимо в холодильник не кілька годин. Десерт з маскарпоне і чорницею готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: