стрілка навігації     стрілка навігації  Безе з мигдалем





Безе з мигдалем

Безе з мигдалем
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для безе з мигдалем:

  • 150 грам цукру
  • 3 яєчні білки
  • 150 грам мигдалю

Спосіб приготування безе з мигдалем:
Мигдаль поміщаємо в чашу блендера і подрібнюємо його. Окремо збиваємо білки до яких додаємо трохи солі. Потім додаємо цукор і продовжуємо збивати близько 10 хвилин. Потім додаємо до отриманої маси мигдаль і добре перемішуємо все.
 
На деко кладемо папір для випічки і змащуємо маслом. За допомогою кулінарного шприца або звичайною ложкою викладаємо безе на деко і відправляємо його в духовку на 45-50 хвилин. Запікаємо при 100 градусах. Даємо безе трохи охолонути, прикрашаємо і подаємо до столу. Безе з мигдалем готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: