стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Паштет з форелі з ікрою





Паштет з форелі з ікрою

Паштет з форелі з ікрою
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • 500 грам форелі
  • 6 чайних ложок червоної ікри
  • перець
  • сіль
  • 300 грам масла
  • олія

Спосіб приготування паштету з форелі з ікрою:
Беремо стейки форелі і викладаємо їх на деко, змащене олією. Зверху додаємо по пару крапель олії на кожен шматок риби. Відправляємо форель запікатися в духовку при 180 градусах. Запікаємо близько 25 хвилин.

Потім рибу дістаємо і відокремлюємо м'ясо від кісток. За допомогою блендера подрібнюємо рибу, додаємо масло і червону ікру. Ще раз все перемішуємо. Додаємо сіль і перець за смаком, після чого ретельно перемішуємо паштет. Потім перекладаємо його в форму.

Беремо масло і поміщаємо у вогнетривкий посуд. Відправляємо масло в духовку на 20 хвилин. За допомогою марлі проціджуємо топлене масло кілька разів і заливаємо ним паштет. Відправляємо паштет мінімум на 12 годин у холодильник. Паштет з форелі з ікрою готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: