стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Ананасовий торт





Ананасовий торт

Ананасовий торт
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:
Борошно пшеничне - 2 ст.
Маргарин для випічки - 125 гр.
Яйця - 2 шт.
Цукор - 1 ст.
Розпушувач тіста - 1 ч.л.
Ванільний цукор - 1 пач.
Какао порошок - 3 ст.л.
Кава розчинна - 5 гр. (1 пакетик)
Ананас консервований - 1 бан. (400 гр.)
Лікер - 2 ст. л.
Сік ананасовий - 0,5 ст.

Спосіб приготування:
У миску додаємо яйця, цукор і каву. Ретельно збити.
Розтопити маргарин на паровій бані. До яєчної суміші додаємо маргарин, вливаємо лікeр півсклянки ананасового соку. Добре збити. Борошно змішати з розпушувачем і какао, просіяти. Змішати з рештою суміші. Тісто має вийти, як густа сметана. Половину колечок ананаса з банки порізати на дрібні шматочки і дати стекти. Решту відкласти в сторону. Дно форми застелити пекарським папером і змастити олією. Викладаємо половину тіста, вирівнюємо і посипаємо кубиками ананаса. Поверх викладаємо решту тіста.
Решта кілець ананаса розрізаємо на половинки і розподіляємо зверхупо тіста в формі, як вам подобається. У попередньо розігріту духовку до 180 ° С ставимо нашу форму і випікаємо 35-40 хв. Перевіряємо зубочисткою на готовність. Потім торт дістаємо з духовки, даємо охолонути. Зверху можна прикрасити, присипавши цукровою пудрою.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: