стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт сирників з яблуками





Рецепт сирників з яблуками

Рецепт сирників з яблуками
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для сирників з яблуками:

  • сир - 200 грамів
  • родзинки - 50 грамів
  • яблука - 2 штуки
  • яйце - 1 штука
  • цукор - 2 столові ложки
  • борошно - 2-3 столові ложки
  • сода - третина чайної ложки
  • сіль
  • ванільний цукор
  • цукрова пудра
  • масло - для смаження
  • олія - для смаження
  • Спосіб приготування сирників з яблуками:
    Щоб приготувати начинку, помийте родзинки, залийте їх гарячою водою і залиште на кілька хвилин. Потім злийте воду, а родзинки обсушити серветкою. Помийте яблука, наріжте їх дрібними кубиками і обсмажте на розігрітому маслі, потім остудіть, додайте родзинки і перемішайте.
     
    Потім збийте міксером яйце. Розітріть з цукром, сіллю і содою сир, щоб вийшла однорідна маса. Додайте яйце, перемішайте і всипте просіяне борошно. Замісити ніжне тісто, однорідне по консистенції.
     
    Змастіть олією руки і обробну дошку. Візьміть в руки невелику кількість тіста, зробіть з нього кульку і покладіть на обробну дошку. Притисніть кульку руками, щоб отримати коржик. По центру коржа покладіть невелику кількість начинки і акуратно лопаткою для торта, підгинаючи краї коржика до середини, зробіть сирник з начинкою всередині. Потім зніміть його з дошки лопаткою і обваляйте в борошні. Решту сирників готуйте за такою ж схемою.
     
    Розігріти сковорідку з олією і смажте сирники з двох сторін, поки вони не підрум'яняться. Відразу ж викладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвої олії, потім перекладіть їх на блюдо сервіровки, прикрасьте цукровою пудрою і подавайте на стіл. Сирники з яблуками готові.
    Смачного!



Додати коментар:

Текст: