стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажани в томаті





Баклажани в томаті

Баклажани в томаті
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • баклажани - 5 кілограм
  • помідори - 3,5 кілограма
  • цукор - 70 грам
  • олія - 80 грам
  • часник - 50 грам
  • сіль - 150 грам
  • зелень естрагону
  • кріп (парасольки)

Спосіб приготування:
Стиглі помідори пропускаєте через блендер або через сито, додаєте цукор, олію і прогріваєте томатну масу близько 15 хвилин. Додаєте дрібно порізаний часник, сіль, прогріваєте ще близько 5 хвилин на слабкому вогні.

Дрібні баклажани, відрізаєте кінчики, проварюєте 4-5 хвилин, потім відразу укладаєте в підготовлені банки шарами, чергуєте із зеленню естрагону і парасольками кропу. Заливаєте киплячим томатним соусом і в кожну банку кладете по 1 чайній ложці оцтової есенції. Баклажани в томаті готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: