стрілка навігації    стрілка навігації  Борщ з баклажанами





Борщ з баклажанами

Борщ з баклажанами
автор рецепта Автор: Оля



Вам знадобиться:
Картопля - 100г
Капуста - 100г
Баклажани - 30г
Перець солодкий - 20г
Помідори свіжі - 40г
Буряк - 100г
Цибуля ріпчаста - 40г
Морква - 40г
Корінь петрушки - 20г
Масло топлене - 20г
Томат-пюре - 40г
Цукор - 5г
Квас буряковий - 160г
Сметана - 30г
Зелень - на смак
сіль
Перець чорний гіркий - на смак
Лавровий лист - за смаком

Спосіб приготування:
У киплячий бульйон закласти нарізані часточками картоплю і баклажани, дати закипіти, додати нарізані соломкою свіжу капусту і солодкий перець і варити 15-20 хвилин.
Потім покласти в борщ нарізані часточками свіжі помідори, тушкована зжиром, томатом-пюре і буряковим квасом, нарізний соломкою буряк, пасеровані цибулю і корінь петрушки, сіль, цукор, чорний гіркий перець, лавровий лист і варити ще 5-7 хвилин.
При подачі в тарілку з борщем покласти сметану і посипати зеленню.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: