стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт піци А-ля пепероні





Рецепт піци А-ля пепероні

Рецепт піци А-ля пепероні
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • дріжджове тісто
  • 250 грам ковбаси
  • 200 грам твердого сиру
  • 2 помідори
  • 1 цибуля
  • 1/2 болгарського перцю
  • 3 столові ложки майонезу
  • зелень
  • сушений майоран
  • для тіста:
  • 0.5 літра кефіру
  • 1/2 склянки олії
  • борошно
  • 2 чайні ложки дріжджів
  • 1 чайна ложка цукру

Спосіб приготування піци А-ля пепероні:
Для початку приготуємо тісто з призначиних для цьго продуктів.

Після того як тісто буде готове, вирівнюємо його за формою тонким шаром, де буде запікатися піца. Потім змащуємо тісто майонезом, посипаємо майораном і наостанок тертим сиром. Після цього нарізаємо помідори, цибулю, ковбасу і перець. Спочатку викладаємо часточки помідора, потім ковбаси і зверху цибулю. Можна зробити кілька повторюваних шарів.

У самому кінці, посипаємо піцу перцем і сиром. Після цього ставимо у вже розігріту духовку нашу піцу на 30 хвилин. Пам'ятайте, що можна використовувати інші інгредієнти в залежності від ваших смаків і уподобань.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: