стрілка навігації     стрілка навігації  Гавайська піца





Гавайська піца

Гавайська піца
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 500 грам борошна
  • 250 мл молока
  • 10 грам сухих дріжджів
  • 2 яйця
  • 3 чайні ложки цукру
  • сіль
  • 5 столових ложок олії
  • Інгредієнти для начинки:
  • консервовані ананаси
  • сир
  • томатна паста
  • шинка

Спосіб приготування гавайської піци:
Молоко трохи розігріваємо і додаємо дріжджі. Перемішуємо і додаємо цукор, після чого ще раз перемішуємо і ненадовго залишаємо. У цей час збиваємо яйця і додаємо до них трохи солі, потім додаємо олію і ретельно збиваємо суміш. Коли опара підніметься, додаємо її до яєчної суміші, після чого ретельно перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його ненадовго в посуді і накриваємо харчовою плівкою. Через півгодини тісто буде готове.
 
Для начинки подрібнюємо шинку, сир пропускаємо через тертку. Тіста повинно вистачити на 3 піци, тому ділимо його на рівні частини і розкачуємо одну. Змащуємо тісто таматной пастою, зверху викладаємо шматочки шинки і ананаса. Посипаємо піцу сиром і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Запікаємо при 180 градусах. Гавайська піца готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: