стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка з капусти з фаршем





Запіканка з капусти з фаршем

Запіканка з капусти з фаршем
автор рецепта Автор: Марія



Вам знадобиться для запіканки з капусти:

  • капуста - 700 грам
  • м'ясний фарш - 500 грам
  • ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • морква - 2 штуки
  • сметана - 500 мілілітрів
  • твердий сир - 200 грам
  • сіль - за смаком
  • чорний мелений перець - за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування запіканки з капусти з фаршем:
Почистіть, помийте і дрібно наріжте цибулю. Почистіть, помийте і натріть на тертці моркву. Потім нашинкуйте капусту. Спассеруйте цибулю на олії до появи золотистого відтінку, потім викладіть в сковороду фарш, обсмажте його, посоліть і викладіть в тарілку.

Далі обсмажте моркву на розігрітій з олією сковороді, додайте капусту, посоліть і ретельно перемішайте. Тушкуйте на протязі 15 хвилин, закривши кришкою сковороду.

Потім змастіть олією форму і рівномірно викладіть в неї рівну частину тушкованої капусти. Потім змастіть сметаною і викладіть фарш. Далі змастіть шар фаршу сметаною і покладіть шар капусти. Знову добре змастіть сметаною і посипте тертим на тертці сиром.

Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини.

Потім дістаньте запіканку з духовки, охолодіть, викладіть на блюдо і розділіть на порції. Запіканки з капусти з фаршем готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: